Under sommerens svært så populære Surnadal Golf Maraton blir det også noen kjente fotballpersoner på deltakerlista. Det er som kjent mange tidligere fotballspillere som går over til golf på hobbybasis når karrieren er over. Og noen av disse kommer altså på besøk til Surnadal Golfpark lørdag 26. juni 2021.

Jahn Ivar «Mini» Jacobsen spiller i par med Roar Strand (som spiller for Tysnes GK), mens Steffen Iversen spiller sammen med kompis Stian Oterhals – og Ole Erik Stavrum (ex. Molde og Brann) er påmeldt sammen med Svein Strandkleiv fra Molde GK. Andreas Rødsand (x-KBK) er også tidligere toppfotballspiller, så det spørs om det kan bli litt fotballmimring på Surnadal Golfpark lørdag 26. juni 2021.

Foruten Rødsand har både Mini og Stavrum spilt på Surnadal Golfpark tidligere, mens Iversen og Strand er debutanter på banen vår.

Deltakerlisten finner du her: http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/competition/2691861/players/2651539/all

Som du ser er det noen spillere på venteliste, og disse rykker automatisk opp til «fast plass» hvis noen trekker seg – i den rekkefølge de meldte seg på i Golfbox. Turneringen er såpass langt fram i tid, at det selvfølgelig kan komme endringer/forfall utover våren – og dermed kan det absolutt være fornuftig å stille seg på venteliste.

Foruten de som er påmeldt har vi også hatt kontakt med et par kjente venstrebacker på henholdsvis Molde og RBK, nemlig Knut Olav Rindarøy og Micke Dorsin, som begge har sagt seg interessert i å spille maratongolf på Surnadal Golfpark. Men nå er turneringen altså fullbooket, og da er innbytterbenken eneste mulighet ...