Stortingspresident Tone W. Trøen og skadelig ytringsklima

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er nesten morsomt når stortingspresidenten snakker om skadelig ytringsklima. Regjeringen jobber jo aktivt nå for ensretting og innskrenkning av vår ytringsfrihet.

Norge hadde allerede lover som regulerte hva man ikke ustraffet kunne hevde i skrift og tale. Nå jobber regjering og store deler av Stortinget med å stramme inn ytterligere på hva man lovlig kan ytre seg om.

Dette gjelder selvsagt ikke disse «gode» personene, som de innvandringsvennlige og globalistene, for fra dette hold kan ukvemsord og karakteristikker som rasist, nazist og høyreekstremist slenges ut, uten at dette får noen reaksjon.

Men det begynner å bli et opprør fra «grasrota» nå, både mot EØS og klimahysteriet.
Det er ikke lenger slik at den vanlige kvinne og mann finner seg i å bli nedtynget av skatter/avgifter og høye strømpriser for at f.eks. «vindbaroner» skal bli rike.

Her påføres folk skyhøye billettpriser på ferger og dyre bompenger, for at myndighetene skal kunne finansiere innvandring og sløse bort enda flere penger på en nytteløst klimapolitikk og en totalt mislykket integreringspolitikk.

Men det å påpeke dette, kommer vel antagelig inn under det stortingspresidenten mener er et skadelig ytringsklima.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken