Gå til sidens hovedinnhold

Stenger Gjensidige-kontor

Artikkelen er over 1 år gammel

Gjensidige Surnadal innfører med virkning fra torsdag 12. mars en reduksjon på tilgjengeligheten til å komme innom kontoret i Alti Surnadal.

Det melder selskapet i en pressemelding.

– For å minske risikoen for koronasmitte, vil kontordøra være stengt i tida framover. Du bes derfor om å ringe kontoret på telefon 71657000 for å utføre dine ærend, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan. Vi kan fremdeles ta imot kunder på kontoret som ikke har vært i risikoområdene for viruset, eller har vært i kontakt med en person som har testet positivt eller har en i husstand som er bedt om å holde seg hjemme. Dette avtaler vi i så fall over telefon. Du vil også få hjelp ved å logge deg inn på gjensidige.no ved hjelp av bank-ID. Vi håper på forståelse for dette, og at vi snart skal være i normal drift igjen, skriver daglig leder Stig Sæter i meldingen.

Håndballgruppa i Surnadal melder onsdag at helgas kamper i idrettshallen går etter planen, men at det kan komme melding av avlysning dersom helsemyndighetene kommer med nye råd.

Samtidig melder Surnadal jeger- og fiskerforening at utedagen på Glønavatnet søndag med planlagt isfiske må utsettes. Men her usikker is årsaken, ikke koronaviruset.

Kommentarer til denne saken