Vennecup med nivå

Av
Artikkelen er over 15 år gammel

The Busby Babes slo Luton Town 3-2 i finalen. Det er lenge siden så mange gode fotballspillere har vært samlet i Kristiansund på en gang.

DEL

Supporterturneringen til Roger Hojem og Arve Kvalvik har vokst seg større og større. I år var 32 lag med. Aldri har nivået vært bedre. Det var spillere fra både eliteserien, 1. divisjon, 2. divisjon og de lokale kretsseriene. I tillegg var det publag fra Oslo, Tromsø og Trondheim. Supportercupen var en salig blanding av amatører og gode fotballspillere.

Jonny Hansen (Aalesund) og Christian Michelsen (Stabæk, nå Moss) stilte i spissen for The Busby Babes. Laget imponerte gjennom hele turneringen.

Finalemotstander Luton Town spilte for øvrig i originale drakter fra England. Vidar Hoseth var spiss på laget. Han imponerte med teknikk og mange scoringer gjennom hele lørdagen.

Vidar Fagerheim var en av de andre spillerne på det fargerike Luton-laget. Smøla-gutten har i år spilt på Oslo Øst. To av lagkameratene i hovedstaden var med til Nordmøre for å spille fotballcup.

- Men nå er det slutt i Oslo Øst. Jeg spiller i Follo (2. divisjon) neste år, sa Vidar Fagerheim.

Både han og en rekke av de andre hjemvendte kristiansunderne hadde samtaler med ledere i Kristiansund Ballklubb i løpet av helga. Både Nils Erik Pettersen, Kjetil Johnsen, Odd Torske og Arnfinn Isaksen fra sportslig utvalg hadde travle timer i Dahlehallen.

- Vi hadde mange positive samtaler med gutta som bor utenfor byen. Det er ikke snakk om å hente hjem noen nå, men vi tenker langsiktig. Her er det veldig mange som kan gjøre en jobb for fotballen i Kristiansund på sikt, sa Nils Erik Pettersen.

PS. Eide-gutten Johan Nås fra Træff var med i turneringen. Årets toppscorer i 3. divisjon kunne fortelle at han neste år spiller andredivisjonsfotball i Lørenskog.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags