Gå til sidens hovedinnhold

Todd Johnson fortsetter som spiller og trener

Artikkelen er over 15 år gammel

En 25-åring fra Svelgen i Sogn og Fjordane har sagt ja til å være leder i KVBK. Samtidig er det klart at Todd Johnson blir værende i Kristiansund.

Norges beste volleyballklubb ser framover. Etter en turbulent tid, samles nå kreftene for å bringe klubber mot nye høyder.

Unn Kvendseth er spurt om å overta som leder etter Aage Georg Sivertsen. Hun har sagt ja til å ta vervet hvis årsmøtet gir henne tillit.

– Jeg er smigret over å bli spurt, og tar det som en utfordring hvis jeg blir valgt, sier Unn Kvendseth.

25-åringen er fra Svelgen i Sogn og Fjordane. Hun har tidligere spilt på juniorlandslaget, og har også erfaring fra eliteserien og collegevolleyball i USA.

KVBK-spiller Øyvind Boxaspen er den direkte årsaken til at Kvendseth har landet i Kristiansund. Kjæresteparet valgte nordmørsbyen som base etter fire år med studier i USA.

Det har lenge vært uklart om juniortrener Todd Johnson ville bli værende i KVBK. Han hadde tilbud om å bli trener og lærer ved toppvolleysatsingen i Sand, men canadieren har ikke hjerte til å forlate Kristiansund.

– Jeg har blitt veldig glad i hele byen. Øystein Lian er en kjempeperson. Jeg har lyst å jobbe videre med ham, sier Todd Johnson, som i tillegg til å være juniortrener, også vil bli knyttet tettere inn mot A-laget.