Tustna IL - Kampsport og Smøla Tae Kwon Do Klubb får begge utstyr til 30.000 kroner, mens Surnadal NTN Taekwondo klubb får utstyr verdt 1.600 kroner.

Norges Kampsportforbund har fått bevilget 3 millioner kroner av Sparebankstiftelsen til bruk på utstyr mot utenforskap, og denne uken ble tildelingen klar, kommer det fram av en pressemelding fra Norges Kampsportforbund.

– Forbundet har fått inn 127 søknader på totalt 7,6 millioner kroner fra sine medlemsklubber landet over. Det arbeides i disse dager med å informere klubbene om at de har fått treningsmatter, drakter og personlig utstyr slik at flest mulig skal kunne trene til en lavest mulig kostnad. I tillegg ble det tidligere i år vedtatt endringer i  regelverket, slik at det ikke er nødvendig å kjøpe dyre merkevarer for å kunne delta i konkurranser, skriver generalsekreætr Trond Søvik i kampsportforbundet i pressemeldingen, og fortsetter:

– Det er et ønske for oss at alle skal ha råd og mulighet til å drive med kampsport. Å kunne dele ut utstyr til klubbene vil kunne bidra til å holde kostnadene nede, slik at flere barn og unge kan delta.

Se hele listen over tildelinger på Norges Kampsportforbunds nettsider (ekstern lenke).