Nye signeringer styrker nyopprykket lag

OPPRYKK: Surnadal/Søya/Todalen jublet for opprykk, og lagleder Heid Snekvik sprettet sjampisen i fjor høst. Nå er det snart seriestart i 2. divisjon for samarbeidslaget på indre.

OPPRYKK: Surnadal/Søya/Todalen jublet for opprykk, og lagleder Heid Snekvik sprettet sjampisen i fjor høst. Nå er det snart seriestart i 2. divisjon for samarbeidslaget på indre.

Artikkelen er over 2 år gammel

Ragnhild Smevoll, Anne Biret Holmestrand og Elise Kristiane Einum forsterker samarbeidslaget på indre.

DEL

Torsdag kunne fotballgruppa i Surnadal melde at tre nye spillere er klare for spill i 2. divisjon for Surnadal/Todalen/Søya.

Ragnhild Smevoll, Anne Biret Holmestrand og Elise Kristiane Einum er alle klare for spill etter å ha signert kontrakt.

– Smevoll er velkjent for de fleste, og etter et år ute av surnadalstrøya med spill for Nidelv i 2. divisjon i fjorårets høstsesong, er vi svært glade for å ha playmakeren tilbake i blått, uttrykker fotballgruppa.

Et nytt bekjentskap er finnmarksjenta Holmestrand.

– I tillegg til spill for samelandslaget har hun spilt for en rekke klubber i 1. og 2. divisjon. Både Alta, Mjølner, Hardhaus, Porsanger, Håkvik, IL Ávju, NTNUI og Nidelv er klubber som alle har nytt godt av hennes rutine, duellstyrke og ballspillende kvaliteter som midtstopper. Her kan vi regne med trøkk, skriver fotballgruppa på sin side på Facebook.

Einum er også klar.

– Hun har funnet fram fotballskoene etter noen år med andre prioriteringer. Elise var en fryktet midtbanespiller både for Surnadal og jentekretslaget i aldersbestemt fotball, og vi husker henne som sterk og kompromissløs med rå fysikk, taklinger det lukta svidd av og ekstrem vinnervilje. Her gis det ikke ved dørene! Elise spilte seniorfotball i USA ved skolegang der, og har heldigvis nå funnet tid til å ta opp igjen fotballen ved siden av studier, heter det om henne.

Fra før har Mari Gjul signert etter overgang fra Sunndal.

– Gjengen kompletteres nå av noen nysigneringer som gir nye dimensjoner inn i gruppa. I tillegg har laget denne vinteren gjennom samarbeid med J16 også hospitert opp Hedda Aasbø, Karen Skralthaug, Ine Fiske, Ida Ranes og Else Vaseng Kvammen på utvalgte treninger og kamper, og flere hospitanter kan komme til utover sesongen. Dette lover godt for damefotballen i klubben, oppsummerer fotballgruppa.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags