Idretten hedret sine egne

Vinnere: Agnes Dalsegg Sæter - på vegne av sønnen Bjørnar Dalsegg Sæter som fikk prisen for årets prestasjon, Olav Rønning - årets hederspris - Råg Rindal - årets ungdomspris og Ellbjørg Haugen Larsen og Karin Sunde som tok imot årets ildsjelpris på vegne av langrennsgruppa i Surnadal idrettslag.

Vinnere: Agnes Dalsegg Sæter - på vegne av sønnen Bjørnar Dalsegg Sæter som fikk prisen for årets prestasjon, Olav Rønning - årets hederspris - Råg Rindal - årets ungdomspris og Ellbjørg Haugen Larsen og Karin Sunde som tok imot årets ildsjelpris på vegne av langrennsgruppa i Surnadal idrettslag.

Artikkelen er over 3 år gammel

Idrettens festkveld med mange vinnere i Surnadal kulturhus.

DEL

I regi Surnadal idrettsråd i samarbeid med Surnadal kommune ble den fjerde idrettens festkveld arrangert i Surnadal kulturhus torsdag kveld.

Utdeling av i alt fire priser i ulike kategorier var som alltid kveldens høydepunkt.

Første pris – ildsjelprisen – gikk til Surnadal idrettslag, langrenn. Begrunnelsen er den formidable innsatsen som ble lagt ned forrige vinter i forbindelse med World Cup fir syns- og bevegelseshemmede.

Med 45 mål i fjorårets serie- og cupspill, ble Bjørnar Dalsegg Sæter vinner av prisen for årets prestasjon.

Hederspris

Ungdomsprisen gikk til Råg Rindal, motocrosskjører som allerede har tre år på juniorlandslaget samt deltakelse i EM.

Publikums hederspris gikk til Olav Rønning, som fikk flest av stemmene som leserne av lokalavisa Driva har avgitt de siste ukene. Rønning er en av flere som legger ned en imponerende dugnadsinnsats for langrennsanleggene på Nordmarka. Men prispengene på 5.000 kroner vil han ikke beholde.

- De går til fondet for ny tråkkemaskin på Nordmarka, sier Rønning.

God stemning

Gøran Bolme var kveldens konferansier, noe som betydde mye latter for hans mange påfunn. Han entret scenen som flere rollefigurer, noe som skapte god stemning i salen. Både moltplukke-figuren fra Rindal og settpotet-gutten fra øverbygda fikk fram gapskratten. Det var jo ikke overraskende i det hele tatt, den mannen klarer bare ikke å unngå å være morsom.

Det var også flotte kulturelle innslag med elever fra kulturskolen på indre Nordmøre.

Det er altså fjerde gang at Surnadal idrettsråd arrangerer Idrettens festkveld. Etter ett opphold i fjor, var det en viss spenning til om pausen kunne bidra til større oppslutning fra de over tre tusen medlemmene i de tolv klubbene som er under idrettsrådets paraply.

Laber oppslutning

Av en eller annen grunn er det heller dårlig oppslutning rundt arrangementet på selve festkvelden. Storstuå burde vært fylt til randen på en slik kveld, men torsdag var det ikke mer enn cirka 100 publikummere.

Arrangementet fortjener flere, så det er å håpe at idrettsrådet ikke gir seg med dette.

Det eneste vi har å utsette på programmet, er at det rett etter starten blir en pause på 20 minutter. Publikum som til daglig er på idrettsarrangement som varer på timevis, klarer fint hele programmet uten kaffe- og grætpausen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags