Gå til sidens hovedinnhold

Håndballherrene vant showkampen

Artikkelen er over 2 år gammel

Slo innebandyspillerne mye i håndball og tapte bare med ett mål i innebandykampen.

Med brukbart med folk på tribunen ble det tidlig søndag kveld spilt håndball- og innebandykamper med deltakere fra herrelaget i håndball og innebandyspillere supplert med en del fotballspillere.

Håndballkampen ble aldri spennende, til det var det for stor forskjell på lagene, men det ble likevel til tider underholdende. Innebandyspillerne slet mye med ballen, som var full av klister slik håndballspillere gjerne vil ha det. For dem som ikke er så vant, er klisteret bare ekkelt, og fører ofte til dårlige pasninger og det som verre er.

 

Håndballaget gjorde jobben sin og vant 21-9, men det skal nevnes at innebandyspillerne gjorde store framskritt på den 2x15 minutter lange kampen, og tapte andreomgangen med kun ett mål.

– Jeg har aldri spilt håndball før. Det var artig, men ikke lett. Nå skal vi i alle fall vinne bandykampen, oppsummerte Trond Blekken halvveis i showkampen.

 

Men med et så stort forsprang var det i grunnen umulig for innebandylaget å nå igjen håndballherrene i målprotokollen. Det er naturligvis mye vanskeligere å skåre mål i innebandy, der det ofte ender med resultat som likner mer på fotball enn håndball.

Og når håndballspillerne i tillegg behersket kølle og ball ganske så bra, endte det til slutt med en knepen 4-3-seier for bandylaget. Sammenlagt ble det derfor 24–13 til håndballherrene.

Kommentarer til denne saken