Geir Helge er månedens forbilde: – Vi kommer til dekket bord. Vi er skikkelig bortskjemt

Mari Vattøy foreslo Geir Helge som forbilde-kandidat.

Mari Vattøy foreslo Geir Helge som forbilde-kandidat. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Geir Helge Heggset, altmuligmann i Surnadal-håndballen, ble denne uken overrasket med at han var kåret til månedens forbilde i Håndballregion Nord.

Det var Mari Vattøy som dukket opp på torsdagens håndballtrening med en blomsterbukett og overleverte den sammen med nyheten om at han var kåret til månedens forbilde, skriver nettstedet handball.no.

– Jeg ble ganske overrasket, ja. Sa vel ikke så mye. Men det var kjekt med blomster, innrømmer Geir Helge til handball.no.

Til vanlig er han vaktmester i Surnadal kommune, har vært håndballinteressert mer enn halve livet, men uten å ha spilt aktivt selv. Da Heggset ble bitt av håndballbasillen, for ca. 30 år siden, mener han selv, var det et guttelag som fanget interessen. Men bare noen få år senere kom damene i bildet.

Geir Helge Heggset sammen med sine hånball-damer.

Geir Helge Heggset sammen med sine hånball-damer. Foto:

– Det er en drøm å være både trener og spiller for oss. Geir Helge tar seg av alle praktiske ting. Vi kommer til dekket bord. Vi er skikkelig bortskjemt, sier Mari Vattøy som lanserte Geir Helge som forbilde-kandidat.

Selv mener han at drivkraften bak det å legge ned så mange timer på håndballbanen er egeninteresse;

– Det artigste jeg gjør

– Tja, det er nå det artigste jeg gjør, da. Jeg synes det er «greit å værra med».

Ovenfor handball.no innrømmer Heggset at han er litt bekymret for neste sesong:

– Det er flere som slutter, og da spørs det om vi får nok spillere til å ha lag. Jeg satser på at det ordner seg. Det bruker å gjøre det, sier han til nettstedet.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags