Gå til sidens hovedinnhold

Se, KVBK-ere med pokal

Artikkelen er over 14 år gammel

Så ble det i hvert fall noen fra KVBK som vant gull i år...

KVBKs resultater har ikke vært som forventet i år. Men to KVBK-ere fikk da i det minste hendene på edelt metall.

KVBK-leder Unn Kvendseth og assistenttrener Neven Kuresevic kunne lørdag juble etter at Koll slo BSI i damenes NM-finale.

Finaledebutant

En fersk finaledebutant og en veteran og gullgrossist. Unn Kvendseth og Neven Kuresevic er ytterpunktene for Kolls «gull-fabrikk».

Men begge var like glade etter Kolls åttende cuptriumf på rad.

– Vi vant. Men det var vel ikke akkurat noen stor kamp av oss, sier Unn Kvendseth.

KVBK-sjefen gjorde comeback som aktiv volleyballspiller ved å signere for Koll i høst. Hun spilte en sesong i toppdivisjonen med Klepp, før hun sammen med kjæreste og KVBK-spiller Øyvind Boxaspen reiste til USA for å studere. Siden paret flyttet til Kristiansund har Kvendseth holdt seg i form ved å trene på egenhånd, og ved å trene sammen med KVBK-herrene.

– Koll er et veldig godt organisert og sammensveiset lag, og det er ikke så enkelt å komme inn midt i sesongen som et «fremmedelement», forteller Svelgen-jenta.

Det var aldri noen tvil om gullmedaljene i finalen. Motstander BSI hang riktig nok bra med poengmessig, men Koll viste hele kampen det nødvendige lille ekstra for å avgjøre settene. I realiteten hadde laget full kontroll. Dette var Koll sitt åttende cup-mesterskap på rad, og styrker Neven Kuresevics posisjon som trolig landets mestvinnende trener.