Jubelen stilnet etter tap i seriefinalen

JUBLET: Trener Anders Moe Sæter, lagleder Lisbeth Evjen Halgunset og spillerne på Rindal jubler for mål tidlig i kampen. Til slutt stilnet jubelen, da gjestene Flå/Lundamo/Støren vant seriefinalen.

JUBLET: Trener Anders Moe Sæter, lagleder Lisbeth Evjen Halgunset og spillerne på Rindal jubler for mål tidlig i kampen. Til slutt stilnet jubelen, da gjestene Flå/Lundamo/Støren vant seriefinalen.

Rindal jublet høyt tidlig i kampen, men gikk av banen med tap 27-28 i kampen de måtte vinne.

DEL

Flå/Lundamo/Støren ble akkurat ett mål for gode da kvinnenes 4. divisjonshåndball skulle avgjøres i Rindalshuset lørdag kveld.

Flå/Lundamo/Støren, som lekte seg til seier 30–18 mot Surnadal tidligere lørdag, stakk av med begge poengene også mot Rindal etter en forrykende kamp der Rindal startet begge omgangene veldig bra, men som slapp gjestene til utover i omgangene.

Det kostet til slutt Rindal seieren.

Ledet med fire

Rindal tok føringen fra start og ledet 4-1, men Flå/Lundamo/Støren kom sterkt tilbake og gikk til pause på stillingen 14–16.

Rindal tok tilbake ledelsen og så en stund ut til å ha avgjort toppoppgjøret med ledelse 25–21 med tretten minutter igjen.

Flå/Lundamo/Støren ville det annerledes, og tok tilbake føringen 26-27, og med fire minutter igjen på tavla, sto det 27–28. Flere mål ble det ikke.

Vi presterte sesongbeste og tapte mot et lag der flere av spillerne på Flå spilte 3. divisjon i fjor. Jeg føler ikke vi kunne gjort så mye annerledes, vi lykkes med det meste av det vi skulle gjøre i dag

Anders Moe Sæter, trener for Rindal

Dermed er Rindal avhengige av at Flå/Lundamo/Støren går på to tap på sine tre siste kamper for å kunne gå forbi dem. Trønderne skal møte Frøya, studentlaget NTNUI, Melhus/Gimse2. Veldig mye tyder på at Flå/Lundamo/Støren har dette i sin hule hånd.

Trener Anders Moe Sæter var naturligvis skuffet etter kampen.

– Det er surt, når vi er så nær, så nær, sier Sæter.

- Sesongbeste

Samtidig er han realistisk på hvorfor det gikk som det gikk.

– Vi presterte sesongbeste og tapte mot et lag der flere av spillerne på Flå spilte 3. divisjon i fjor. Jeg føler ikke vi kunne gjort så mye annerledes, vi lykkes med det meste av det vi skulle gjøre i dag, sier Sæter.

Han tenker ikke så mye på at det sannsynligvis var opprykkssjansene som forsvant i dag.

– Vi har hele sesongen snakket om opprykk og om det er så lurt, eller om det er best for oss å ha en sesong til i 4. divisjon. Det mest sure i dag er at vi taper på hjemmebane, og at vi ikke fikk revansje etter stortapet i sesongåpningen mot Flå/Lundamo/Støren, sier Sæter.

Han er enig i analysen om at Rindal starter begge omgangen bra.

– Det har vært mønsteret hele sesongen; vi har gått ut i hundre for så å roe ned. I dag er det ikke vi som roer ned, men Flå som setter opp farten, sier Sæter, som ønsker å takke det tallrike publikummet for sin gode støtte både lørdag og sesongen for øvrig.

Sterke neste sesong

Han sier at Rindal med han som trener kommer til å stille et sterkt mannskap også neste år. Og da vil det i så fall ikke være mye tvil om hvem som er opprykksfavoritt.

Målene til Rindal ble satt inn av Malin Bjørnås (4), Ana Pimentel (2), Ane Vasskog (2), Ida Moen (1), Malin Løset (6), Kamilla Solligård (1), Marlene Myrlund (5) og Gro Anita Bolme (6). Maren Halgunset sto til tider kjempebra i mål for Rindal.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags