De tre nordmennene stakk av med sølvmedaljen i åpen stafett i Paralympics i Sør-Korea søndag. Tingvollgjeldingen Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye gikk i mål med tiden 23.09,1 i stafetten 4 x 2,5 km. Det var 22,5 sekunder bak gullvinnerne fra Frankrike. Canada kom i mål 1 minutt og 5 sekunder bak Frankrike, og sikret seg bronsemedaljen.

Nils-Erik Ulset fikk den tøffe oppgaven å gå to etapper. Han både åpnet stafetten for Norge, og gikk ut igjen på tredje etappe.

– Jeg er litt småforbanna for de har fått det for seg at jeg skal gå to etapper, mens de slipper unna med enhver, sa Ulset lattermildt til NRK.

I sitt femte Paralympics holdt kreftene til superveteranen, og han kunne sende Eirik Bye og ledsager Arvid Nelson ut på en andreplass før ankeretappen.

– Det er så artig å gå på stafett med de tre karene her. Jeg tenkte at om vi er med og kjemper om medalje, så skal jeg være fornøyd. Og så kliner vi pinadø til med sølv, sa en fornøyd tingvollgjelding etter at medalje nummer to var sikret.

Alle tre har tatt hver sin bronse i årets leker. Ulset tok bronsemedaljen i 15 km skiskyting stående, Bye i 1,5 km sprint og Olsrud i 20 km fristil.

Søndag er siste dag i Paralympics. Så langt har Norge én gullmedalje, tre sølv og fire bronse. USA leder klart med 12 gull, 15 sølv og 8 bronse.