Kaos, forsinkelser og bagasjetrøbbel for Solemdal og co.

Kronglete OL-reise for Synnøve Solemdal.

Kronglete OL-reise for Synnøve Solemdal.

Av
DEL

Snøkaos, forsinkelser og bagasjetrøbbel. Tingvolljenta Synnøve Solemdal og de øvrige skiskytterjentene fikk alt annet enn en enkel reise til OL-byen Pyeongchang.

Problemene bare ballet på seg under den lange reisen til Sør-Korea. Det startet med at flyet fra Oslo til Helsingfors var forsinket i tre timer. Deretter ble det dobbelt så mye ventetid i den finske hovedstaden.

– Det var krevende forhold med mye snø der i går. Flyet til Seoul var mellom fem og seks timer forsinket. Delvis på grunn av snøværet, og delvis fordi nesehjulet ble skadd. Det var for glatt å dytte flyet ut av gate, opplyser Halvor Lea i en tekstmelding til NTB. Han er pressekontakt for den norske OL-troppen under lekene i Pyeongchang.

– Vi landet her like før klokken 15 lokal tid, og vi skulle ha vært her rundt 9. Nå er vi på vei opp i fjellene, forteller Lea og avslutter tekstmeldingen med «humøret er på topp!».

Kulekjøreren Hedvig Wessel var med på reisen og opplevde de samme problemene som skiskytterjentene. Både Eckhoff og Wessel la ut meldinger om manglende bagasje i sosiale medier.

Vinjar Slåtten var også med til Sør-Korea, men kulekjøreren fikk derimot bagasjen sin fram til OL-byen.

– Han hadde en annen tilknytningsflight, opplyser Lea.

Skiskytterjentene innleder OL med sprint lørdag 10. februar.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags