Kings praktscoring ble avgjørende mot læremesteren Solskjær

Ole Gunnar Solskjaer følger med på kampen mellom Manchester United og Bournemouth.

Ole Gunnar Solskjaer følger med på kampen mellom Manchester United og Bournemouth. Foto:

Av
DEL

Joshua King ble matchvinner da Bournemouth påførte Manchester United et sviende 0-1-tap. King var en av Ole Gunnar Solskjærs elever i United-akademiet.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kom til kampen fulle av selvtillit etter å ha slått Chelsea ut av ligacupen onsdag med 2–0. Bournemouth og King har på sin side slitt og ikke scoret på tre seriekamper.

Bournemouth hadde ikke slått Manchester United siden King også scoret vinnermålet i 2-1-seieren for snart fire år siden.

Joshua King var en del av Manchester Uniteds akademi fra 2009 og han var i klubbens eiendom til han ble solgt til Blackburn 2013. Til Bournemouth kom han i 2015.

Den norske spissen var innledningsvis aktiv og god på topp for hjemmelaget. Han gjorde alt riktig da han tok ned ballen inne i feltet på brystet. Nordmannen fikk vendt unna Aaron Wan-Bissaka før han banket ballen i mål til 1-0.

Det var Kings tredje mål for Bournemouth denne sesongen.

Manchester United var det beste laget i 1. omgang, men klarte ikke å utnytte overtaket til å skape neo særlig store muligheter.

Det var ikke mye som minnet om sol i «sommerbyen» Bournemouth. Det bøttet ned i et ufyselig vær. United presset på for scoring i den andre omgangen, men hjemmelaget forsvarte seg på eksemplarisk vis og vant 1-0.

Tapet var Uniteds første på fem kamper.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags