Solskjær tok grep for å bedre United-spillernes form

United spiller sin neste treningskamp torsdag. Da møter laget Tottenham i Shanghai. Deretter venter kamp mot Kristiansund i Oslo 30. juli.

United spiller sin neste treningskamp torsdag. Da møter laget Tottenham i Shanghai. Deretter venter kamp mot Kristiansund i Oslo 30. juli. Foto:

Av

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har måttet snu om på mye for å øke spillernes fysiske kapasitet ute på banen.

DEL

Lokalavisen Manchester Evening News skriver om store endringer hos Manchester United siden kristiansunderen tok over ledelsen.

Ett av problemene Solskjær skal ha identifisert da han tok over United, var spillernes manglende utholdenhet. Etter en skuffende avslutning på sesongen, er det blitt gjort store endringer i klubben.

Ansettelser

Blant annet er det blitt skiftet ut personell. Solskjærs tidligere assistent Warren Joyce skal ha hatt en finger med i spillet, og United har hentet inn en ny fysisk trener og en ny forsker til å analysere hvordan spillerne presterer.

I løpet av lagets ni dager i Australia, gjennomførte de 14 treningsøkter, skriver Manchester Evening News. De trente blant annet også på morgenen før møtet med Perth Glory.

– Vi jobber hardere enn noensinne for å få ting rett. Treningene har vært ganske tøffe, men det trengs, skal jeg være ærlig. Hvis vi sammenlikner det med samme tidspunkt i fjor, er vi i mye bedre form, sier Marcus Rashford til The Telegraph.

– Spesielt ønsker Ole at vi jobber veldig hardt. Men treningsøktene har vært gode og kampformen er på vei, sier Luke Shaw til Manchester Evening News.

Bedring

Og United har sett friske ut så langt i treningskampene. Det er blitt seire mot Perth Glory, Leeds og Inter.

Lokalavisen skriver at laget har hatt ti prosent forbedring i antall meter de løper, og enda høyere økning på løp med høy intensitet.

Med til historien hører det riktignok med at det i fjor sommer var VM, og at flere stjerner ikke var med på dette tidspunktet.

United spiller sin neste treningskamp torsdag. Da møter laget Tottenham i Shanghai. Deretter venter kamp mot Kristiansund i Oslo 30. juli.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags