Solskjær holdt rasismemøte med spillerne før kampen i Serbia

Ole Gunnar Solskjær har snakket med Manchester United-spillerne om hvordan de skal håndtere eventuell rasisme under torsdagens kamp.

Ole Gunnar Solskjær har snakket med Manchester United-spillerne om hvordan de skal håndtere eventuell rasisme under torsdagens kamp. Foto:

Av
DEL

Ole Gunnar Solskjær har snakket med Manchester United-spillerne om hvordan de skal håndtere situasjonen, dersom noen av spillerne blir utsatt for rasisme.

Før klubbens bortemøte med Partizan Beograd i Europa League torsdag snakket nordmannen med sitt lag om hva de skal gjøre dersom spillere blir utsatt for rasisme. Temaet har vært hett den siste tiden, blant annet etter episoden der EM-kvalifiseringskampen mellom Bulgaria og England ble stoppet to ganger etter rasisme i form av rasistiske tilrop fra tribunen.

– Etter det som skjedde i Bulgaria, har vi hatt et møte med guttene. Vi har gått gjennom protokollen, sa Solskjær på onsdagens pressekonferanse, ifølge VG.

Blant United-spillerne som tok ordet, var Harry Maguire og Marcus Rashford. Begge var med og spilte den nevnte Bulgaria-kampen.

I forkant av kampen har Partizan gitt klar beskjed til sine supportere. Klubben har spilt sine to siste kamper i turneringen med kun barn på tribunen. Det skyldtes en straff den fikk for rasisme fra deres tilskuere.

– Jeg forventer at alt skal gå for seg i god sportsånd. Vi er klar over hvilke problemer vi har hatt tidligere, men dette blir en feiring av fotballen, så jeg forventer ingen slike problemer, sa trener Savo Milosovic ifølge VG.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken