Rashford: – Ingen er bedre for United enn Solskjær

Marcus Rashford sier at Ole Gunnar Solskjær var avgjørende for at han valgte å forlenge kontrakten, og at han vil ha kristiansunderen som manager i lang tid.

Marcus Rashford sier at Ole Gunnar Solskjær var avgjørende for at han valgte å forlenge kontrakten, og at han vil ha kristiansunderen som manager i lang tid. Foto:

Manchester United-spissen Marcus Rashford nyter å spille under Ole Gunnar Solskjær og er helt sikker på at nordmannen er rett mann til å lede klubben videre.

DEL

Det sier Rashford i et ferskt intervju med Sky Sports foran søndagens bortekamp mot Sheffield United i Premier League.

United har kommet seg tilbake på vinnersporet etter en tung sesonginnledning, og Solskjær ser ut til å sitte trygt i managerstolen enn så lenge. Men da Mauricio Pochettino fikk sparken av Tottenham tirsdag, blusset ryktene om at han kan være en aktuell United-manager opp igjen.

Rashford sier samtidig Solskjær var avgjørende for at han valgte å forlenge kontrakten, og at han vil ha kristiansunderen som manager i lang tid.

– Vi er på bølgelengde og ønsker de samme tingene for klubben. Ole er en fantastisk fyr, og han har klubbens interesser i hjertet sitt. Så det finnes ingen bedre person for jobben etter min mening, sier stjernespissen.

Rashford minner samtidig om at United er i en slags oppbyggingsfase etter å ha gått halvannet år uten å vinne noe. Derfor må både Solskjær og andre ha tålmodighet, mener han.

– Om vi klarer å vinne noen trofeer og samtidig komme oss inn blant topp fire (i serien), så har sesongen selvsagt vært en suksess. Det handler om å vise hva vi kan få til i framtiden, for vi vet at dette ikke kommer til å snu tvert. Ole kommer ikke til å få alt han ønsker over natten.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags