- Er to tap unna sparken

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sliter. Nå mener anerkjent journalist at kristiansunderen er to tap unna sparken.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sliter. Nå mener anerkjent journalist at kristiansunderen er to tap unna sparken. Foto:

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sliter. Nå mener journalisten som først meldte nyheten om at Solskær hadde fått jobben som midlertidig manager i storklubben, at det er stor fare for at 46-åringen kan feire jula 2019 hjemme i Kristiansund.

DEL

United viser full tillit til Solskjær utad, men flere eksperter på storklubben tror nordmannens jobb kan bli truet i løpet av kort tid.

Det er VG som torsdag kveld skriver dette.

United ligger på en begredelig 12. plass i Premier League før møtet med den så langt feilfrie serielederen Liverpool søndag, kun to poeng unna den skremmende nedrykksstreken.

– Alle diskusjonene jeg har hatt med eierne, Ed Woodward og klubben har handlet om at jeg har en treårskontrakt. Vi planlegger langsiktig. Jeg har fått denne jobben, og selv om vi taper en kamp eller to, så venter man ikke på en telefon for å få forsikringer, har en selvsikker Solskjær sagt til Sky Sports.

Delte meninger

VG skriver at Mark Ogden, journalisten som var først ute med den svært overraskende nyheten om at kristiansunderen kom til å bli midlertidig manager i Manchester United like før jul i fjor, nå tror han det er stor fare for at 46-åringen kan feire jula hjemme i Kristiansund.

– Posisjonen til klubben er at de ikke har planer om å bytte manager. Men det må tolkes som det de mener her og nå, og ikke nødvendigvis neste uke eller uken etter det. Hvis de taper mot Liverpool og deretter taper mot Norwich neste helg, så kan de ende opp på nedrykksplass. På det tidspunktet vil Ole virkelig være i en vanskelig posisjon, og presset kan tvinge klubben til å handle, sier Ogden til VG.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken