Manchester Uniteds akademisjef siktet for vold

Nicky Butt (til venstre), her i Newcastle-drakt i kamp mot Ole Gunnar Solskjær i 2006, ble tirsdag siktet for vold. Butt jobber nå som akademisjef i Solskjærs Manchester United.

Nicky Butt (til venstre), her i Newcastle-drakt i kamp mot Ole Gunnar Solskjær i 2006, ble tirsdag siktet for vold. Butt jobber nå som akademisjef i Solskjærs Manchester United. Foto:

Av

Nicky Butt, som er leder av Manchester Uniteds ungdomsavdeling, er løslatt etter at han tirsdag ble pågrepet av politiet og siktet for vold mot en kvinne.

DEL

Etter avhør ble han satt fri i påvente av videre etterforskning.

– Klokka to tirsdag ettermiddag ble politiet tilkalt etter meldinger om vold mot en kvinne i et hus i Hale. Kvinnen hadde et lite kutt i hånden og trengte ikke behandling på sykehus, sa en talskvinne for Manchester-politiet.

– En 44-åring ble pågrepet mistenkt for vold, og vedkommende er satt fri i påvente av ytterligere etterforskning.

Butt var Manchester United-spiller fra 1992 til 2004 og ble Premier League-mester seks ganger i den perioden. Han spilte da United fullførte sin trippeltriumf i 1999 med seier i mesterligafinalen. Senere spilte han for Newcastle og Birmingham. Han spilte også 39 landskamper for England.

Han vendte tilbake til Manchester United som reservelagstrener i 2012 og har ledet klubbens akademi siden 2016.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags