Tidligere Chelsea-spillere slakter Solskjærs spissvalg

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk ikke hentet sitt førstevalg i overgangsvinduet, mener tidligere Chelsea-spillere.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk ikke hentet sitt førstevalg i overgangsvinduet, mener tidligere Chelsea-spillere. Foto:

Av

Signeringen av Odion Ighalo viser at Manchester United ikke lenger er i stand til å tiltrekke seg verdensklassespillere, mener to tidligere Chelsea-profiler.

DEL

Etter et overgangsvindu der store navn på rad og rekke ble koblet til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, endte det med at tidligere Watford-spiss Odion Ighalo ble hentet på lån ut sesongen.

To nordmenn var etter sigende på Uniteds ønskeliste: Erling Braut Haaland og Joshua King. Haaland valgte en overgang til tyske Borussia Dortmund, mens King ble værende i Bournemouth. United var desperat etter alternativer i Marcus Rashfords skadefravær.

I Sky Sports podkast «Transfer Talk» hevder Eidur Gudjohnsen at ingen av de beste spissene lenger ønsker seg til Manchester United. Islendingen får støtte av en annen tidligere Chelsea-spiss, Jimmy Floyd Hasselbaink.

Nederlenderen mener Ighalo, som har spilt i Kina siden januar 2017, knapt kan ha vært tredjevalget til Solskjær.

– Han må være verdens heldigste mann. Han reiser til Kina, ingen har sett ham på to og et halvt år, og så får han en låneavtale med United, sier Hasselbaink.

– Det viser hvor langt United er bak Liverpool, Manchester City og Chelsea. De har en stor jobb foran seg, fortsetter han.

Hasselbaink sier han har vanskeligheter med å forstå hvorfor klubben sliter i overgangsvinduet, etter at den solgte Romelu Lukaku og sendte Alexis Sánchez på lån til Inter.

– De har i lang tid visst at de trenger en ny spiss. Jeg vet ikke hvor mye penger de har til rådighet, men dette er Manchester United.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags