Everton-sjefen advarer Solskjær: – Vi kan gjøre det virkelig tøft for dem

Everton-manager Marco Silva vil påføre Ole Gunnar Solskjær enda mer trøbbel.

Everton-manager Marco Silva vil påføre Ole Gunnar Solskjær enda mer trøbbel. Foto:

Av

Everton-manager Marco Silva vil påføre Ole Gunnar Solskjær enda mer trøbbel. Han ser muligheter mot et vaklende Manchester United.

DEL

Solskjær satte i februar klubbrekord med åtte strake borteseirer, men to måneder senere er det lite som stemmer for United. Klubben har tapt alle sine fire siste oppgjør utenfor Old Trafford, og 1. påskedag kan den vonde rekken få et nytt tilskudd.

Da skal United til Goodison Park. Der har Everton slått både Chelsea og Arsenal i sine to siste kamper. Skal de klå nok en storklubb?

– Hvis vi er på vårt beste, vil det bli tøft for dem (United). Og klarer vi å nå samme nivå som vi har hatt i de tre siste hjemmekampene våre, vil det virkelig bli tøft for dem, sier Everton-manager Marco Silva før søndagens serieoppgjør.

Solskjærs United må vinne for å henge med i kampen om topp fire og dermed mesterligaspill neste sesong.

Solskjærs United må vinne for å henge med i kampen om topp fire og dermed mesterligaspill neste sesong. Foto:

Manchester United må vinne for å henge med i kampen om topp fire og dermed mesterligaspill neste sesong. Før helgens runde ligger Solskjærs menn på 6.-plass med 64 poeng. Det er henholdsvis tre og to poeng opp til treer Tottenham og firer Arsenal.

Etter møtet med Everton skal United ut i to vriene hjemmekamper mot Manchester City (24/4) og Chelsea (28/4). Programmet gjør at klubben neppe tåler et poengtap i Liverpool søndag.

I midtuken ble Manchester United herjet med i 0-3-tapet for Barcelona på Camp Nou i mesterligakvartfinalen. Solskjær har måttet tåle fem nederlag på sine sju siste kamper

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags