Utfordringene i kø for Solskjær: Lukaku fast bestemt på å forlate Old Trafford

Romelu Lukaku ønsker seg bort fra Old Trafford.

Romelu Lukaku ønsker seg bort fra Old Trafford. Foto:

Av

Romelu Lukaku ønsker fortsatt å forlate Manchester United til tross for Ole Gunnar Solskjærs iherdige forsøk på å få belgieren til å bli værende.

DEL

26-åringen skal ifølge engelske medier ikke være fornøyd med behandlingen han har fått av sin norske manager.

Solskjær skal ha hatt samtaler med Lukaku og bedt spissen om å bli værende og kjempe for plassen, men nordmannen ser ut til å ha snakket for døve ører, ifølge kilder ESPN har snakket med.

Den belgiske landslagsspilleren skal være frustrert over at han ikke er førstevalg på spissplassen, en plass det ser ut som Solskjær har gitt Marcus Rashford. Den engelske landslagsspissen skrev nylig under en kontraktsforlengelse med Manchester United fram til sommeren 2023.

Lukaku virker mest lysten til å tre på seg Milan-trøya og spille for tidligere Chelsea-manager Antonio Conte.

Ønsker nye utfordringer

De samme mediene mener å vite at Manchester United ønsker 80 millioner pund dersom Lukaku skal selges. Samtidig ser Manchester-klubben for seg muligheten til å hente Leicesters Harry Maguire med penger fra et eventuelt Lukaku-salg.

Ifølge The Mirror er Leicester-spilleren priset til 85 millioner pund, men Solskjær & co. håper å få presset prisen ned etter at Manchester City har trukket seg fra kampen på grunn av den høye prisen.

Heller ikke stjernespiller Paul Pogba har lyst til å fortsette karrieren på Old Trafford. Franskmannen har klart og tydelig sagt at han ønsker seg nye utfordringer.

Katastrofal avslutning

Sist sesong startet godt for Solskjær, men avslutningen ble katastrofal. Kun to trepoengere på de siste tolv kampene ble fasit. United endte på 6.-plass i Premier League og må ta til takke med spill i Europaligaen kommende sesong.

Så langt har Solskjær hentet Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace og Daniel James fra Swansea, mens Antonio Valencia og Ander Herrera har forsvunnet ut dørene.

Manchester United seriestarter hjemme mot Chelsea 11. august.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags