Solskjær tok sin fjerde strake seier

Ole Gunnar Solskjær snakker med trenerkollega Michael Carrick under kampen mot Newcastle United på St James' Park onsdag kveld.

Ole Gunnar Solskjær snakker med trenerkollega Michael Carrick under kampen mot Newcastle United på St James' Park onsdag kveld. Foto:

Vant 2 - 0 over Newcastle onsdag kveld.

DEL

Det stod målløst til pause, og det var fint lite som skjedde før Solskjær gjorde to bytter et kvarter ut i den andre omgangen. Kun sekunder etter at han kom på banen var Lukaku først fremme på en svak retur fra Dúbravka, og han pirker ballen i mål bak sisteskansen. Et drøyt kvarter senere doblet Rashford da han ble spilt fri av Sánchez før han bredsidet ballen i mål bak Dúbravka.

Newcastle maktet aldri å komme tilbake, og dermed tar Manchester United sin fjerde strake seier med Solskjær som manager.

Ole Gunnar Solskjær ble dermed den andre manageren i United-historien som vinner de fire første kampene sine siden Matt Busby i 1946.

Kristiansunderen har lurt Newcastle før. I den første kampen som manager i Premier League vant han 2–1 med Cardiff City mot Newcastle i FA-cupens tredje runde. Den kampen ble også spilt i januar.

Kampen ble oppdatert i vårt live-senter.

Nordmøringen har fått mye ros får å få skikk på Uniteds offensive spill. Mourinho ble kritisert for ikke å få det beste ut av spillerne. Nå virker angrepsfloken å være løst.

Før kampen sa Solskjær blant annet dette:

– Jeg vil at Manchester United skal spille som dette så lenge jeg er her. Selvsagt vil vi få tøffere prøver. Newcastle er noe helt annet fordi vi møter dem på bortebane. Jeg likte meg aldri der oppe, selv om vi i en kamp vant 6-3. Det vil bli en tøff kamp, og vi blir nødt til å holde nullen. Det har vi ikke gjort så langt, så det er ting å jobbe med, men dette er måten vi vil angripe på, sier han.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags