Rotet bort seieren som kunne sikret plassen

MÅL: Thea Holten sendte Surnadal/Søya/Todalen i ledelsen i bortekampen mot Byåsen 2 søndag. Her er hun i aksjon i hjemmekampen mot trønderne tidligere i sesongen.

MÅL: Thea Holten sendte Surnadal/Søya/Todalen i ledelsen i bortekampen mot Byåsen 2 søndag. Her er hun i aksjon i hjemmekampen mot trønderne tidligere i sesongen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Surnadal/Søya/Todalen spilte uavgjort borte mot Byåsen 2.

DEL

Det så lenge ut til at målet som Thea Holten satte inn etter 26 minutters spill, skulle bli kampens eneste scoring da Surnadal/Søya/Todalen møtte Byåsen 2 i søndagens bortekamp.

Men trønderne som kjemper for tilværelsen i kvinnenes 2. divisjonsfotball, ville det annerledes. Tre minutter før full tid fikk de lønn for strevet og satte ballen i mål til sluttresultatet 1–1.

Poengdelingen betyr at Surnadal/Søya/Todalen står med 12 poeng med tre kamper igjen. Byåsen 2 er under streken med sine ni poeng. Det er i utgangspunktet to lag som rykker ned, men det blir bare ett lag dersom vinneren av avdelingen rykker opp til 1. divisjon.

Surnadal/Søya/Todalen møter tøff motstand på sine tre siste kamper; Trondheims-Ørn 2, Molde og FK Fortuna, tre lag som kjemper om å vinne avdelingen. Det kan fort ende poengløs innspurt for nykomlingene i 2. divisjon.

Byåsen 2 får det heller ikke enkelt de siste tre kampene når Molde, KIL/Hemne og til slutt Orkanger er motstandere.

Også Sunndal er i nedrykksstriden. De møter KIL/Hemne og Herd i kamper som på papiret er nesten umulig å få med seg poeng fra. Det kan bety at hjemmekampen mot Orkanger er eneste sjanse til poeng for sunndalingene.

Sett fra Syltøran kan Orkanger bli en joker i nedrykksstriden: dersom både Sunndal og Byåsen 2 slår Orkanger samtidig som Surnadal/Søya/Todalen taper sine tre siste kamper, går Sunndal forbi surnadalingene, mens Byåsen 2 kommer på samme poengsum. I det tilfellet redder Surnadal/Søya/Todalen plassen med klart bedre målforskjell.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken