KFK opp på andreplass

Morten Høvik og KFK vant 3-2 hjemme mot Stryn.

Morten Høvik og KFK vant 3-2 hjemme mot Stryn.

Artikkelen er over 4 år gammel

Kristiansunderne fortsetter å imponere i 3. divisjon.

DEL

Lørdag vant rødtrøyene 3-2 hjemme mot Stryn. Seieren gjør at KFK ligger på andreplass når det gjenstår seks serierunder.

Før sesongen tippet de fleste at de nyopprykkede kristiansunderne ville måtte ta den tunge turen rett ned i 4. divisjon igjen.

Trener Thorry Aakenes og spillerne var imidlertid av en annen oppfatning. Og det med rette.

Aakenes sa tidlig at han hadde tro på topp fem-plassering. Man kan trygt si at han har ordene sine i behold.

- Utrolig deilig med seier i dag. Nå er vi nummer to. Jeg har hele tiden snakket om topp fem. Nå er det svært realistisk at vi klarer det, sier han.

Kristiansunderne tok kommandoen fra start da Stryn kom på besøk lørdag ettermiddag.

To scoringer av målgarantisten Jan Roger Angvik sørget for at KFK gikk til pause med 2-0-ledelse.

- Vi hadde åtte store sjanser i tillegg til scoringene, blant annet hadde vi to baller i stanga, sier Aakenes, som selvsagt var veldig fornøyd med gjennomføringen av de første 45.

- Vi merket av Stryn ble frustrerte. Det er ikke så rart. De er nok ikke vant med å bli herjet så mye med, sier KFK-treneren.

Hat-trick

I pausa snakket kristiansunderne om at de skulle fortsette andreomgangen på samme måte som den første.

- Men det var tydelig at Stryn la om taktikken sin. Det var et bra trekk av treneren deres. De tok oss der vi var litt svake. Det førte til at vi ble litt for hissig på grøten, vi ble stående litt for høyt, og det ble mye bakrom å løpe i for dem. Det utnyttet de, sier Aakenes.

Stryn reduserte, men gleden ble kortvarig for de tilreisende. KFK svarte raskt og gikk opp til 3-1 ved, ja du gjettet riktig, Jan Roger Angvik.

Kristiansunderne gjorde det unødvendig spennende for seg selv på slutten da de laget straffespark som ble satt i mål, men gutta holdt hodet noenlunde kaldt og red i land seieren.

- Jan Roger blir nok en gang veldig viktig for oss. Vi skaper som sagt mye, og det er mange som er nær ved å score. Men Jan Roger setter det meste, sier Aakenes.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags