– For tre uker siden satt jeg i sofaen min og spiste potetgull. Nå er jeg her

Ole Gunnar Solskjær kan smile og le etter seks strake seire med Manchester United. Spørsmålet alle nå stiller seg: Blir han permanent manager?

Ole Gunnar Solskjær kan smile og le etter seks strake seire med Manchester United. Spørsmålet alle nå stiller seg: Blir han permanent manager? Foto:

Alle vil ha Ole Gunnar Solskjær som manager. Selv forholder han seg til at han har ferie i juni.

DEL

Søndag kveld kunne Ole Gunnar Solskjær innkassere sin sjette strake seier med sitt Manchester United.

Marcus Rashford ble matchvinner og satte inn kampens eneste mål borte mot Tottenham - en kamp hvor Manchester United-keeper David de Gea «sto som en levende vegg» med 11 redninger.

– Det er lov å ha en god keeper, sa Solskjær fornøyd og smilende på pressekonferansen etter matchen mot Londonlaget.

Bare seire. Seks av seks. Full pott. Det har ingen av fotballklubbens tidligere managere klart. Det er ikke det minste merkelig at den midlertidige manageren fra Kristiansund nevnes som permanent manager for de røde djevlene fra Manchester.

– Jeg gjør bare jobben min hver dag til kontrakten går ut i slutten av juni, tror jeg. Jeg skal ha en ferie da, så jeg tenker overhodet ikke på det, sier Solskjær ifølge Dagbladet.

Videre skriver Dagbladet hvor det refereres til et intervju med malaysiske Stadium Astro. Der sier Solskjær følgende:

– Jeg skulle ha startet oppkjøringa med Molde i morgen. Nå er jeg på Wembley. Det er fantastisk. Jeg ser fram til disse månedene. For tre uker siden satt jeg i sofaen min og spiste potetgull. Nå er jeg her.

Etter søndagens seier mot Tottenham, ligger Manchester United på sjetteplass med 41 poeng, à poeng med Arsenal, seks bak Chelsea og sju bak Tottenham på tredje.

Lørdag 19. januar tar Solskjær & co. imot Brighton & Hove Albion hjemme på Old Trafford. Blir det sju strake?


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags