Hårfint tap for KHK i landsserien

KHKs spiller Espen Nummedal Bævre i aksjon i en tidligere kamp.

KHKs spiller Espen Nummedal Bævre i aksjon i en tidligere kamp.

Artikkelen er over 1 år gammel

Både seier og tap på lørdagen for KHK.

DEL

Kristiansund Håndballklubb er vertskap for kamper i Lerøyserien lørdag. På besøk var lagene Kolstad og Sotra.

Mens dagens første kamp ble enkel skurring for hjemmelaget, en 31-10-seier mot Sotra, viste Kolstad seg å være tøffere motstand.

Bortelaget vant en meget knapp 25-24-seier, etter at KHK ledet store deler av kampen. Til pause ledet hjemmelaget 16–13.

Trener Kjetil Gimnes forteller at den første kampen gikk veldig bra, med full kontroll, og skryter av spillerne sine sin innsats i den andre kampen.

– Mot Kolstad gjør vi en sinnssyk bra førsteomgang, med vanvittig intensivitet, forteller Gimnes.

KHK beholdt ledelsen inn i andre omgang, og var på et tidspunkt oppe i 20–16.

– Etter det ble vi litt for passive, og de nærmet seg oss med ett mål. Etter at de utliknet klarte vi ikke å score på vårt angrep, og de scoret seiersmålet helt på slutten, forklarer Gimnes.

– Det er det kjipeste tapet man kan få, men gutta skal ha ros. Vi møter et lag som vanligvis skal være bedre enn oss, men vi legger ned en vanvittig innsats, sier Gimnes.

Sigurd Sevaldsen hadde flest målkjenninger for KHK, med seks. Ellers scoret Kristian Kavli Sørgaard (4), Espen Nummedal Bævre (3), Erik Rønnestad (3), William Andreas Krohn Marleau (3), Lukas Muldal Vad (2), Oliver Ness (2), og Truls Varhol (1).

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags