Sesongstart i Polen ga mye edelt metall

Det ble gull til Jamal Jimmo, sølv til Bastian Taknes, bronse til Kahlill Jimmo, Liv Lipecka og Barnabas Tolnai i Polen.

Det ble gull til Jamal Jimmo, sølv til Bastian Taknes, bronse til Kahlill Jimmo, Liv Lipecka og Barnabas Tolnai i Polen. Foto:

Gull-sølv-bronse til KAK gutter og jenter i Lodz Master turnering i Polen.

DEL

Masterturneringa i Polen markerer at sesongen i gang for KAK sine gutter og jenter. De møtte mye tøff motstand med 150 innveide i alle klasser.

Det ble gull til Jamal Jimmo, sølv til Bastian Taknes, bronse til Kahlill Jimmo, Liv Lipecka og Barnabas Tolnai.

– VI er godt i gang med sesongen og det er viktig å komme i gang, og få på start knappen etter sommerpausen. Derfor valgte vi gjenvisitt til de polakker som er til oss i Nordvest Cup. Våre gutter brøt for første gang kombinasjon med Greco og Free style bryting, der de kan angripe bein og ta kråkefot, noe som ikke er lov i vanlig Greco som vi bryter, sier Tore Løvik i en pressemelding.

Det er snart Kolbotn Cup som er Norges største stevne, og da må grunnlaget være lagt, og mengden med trening må økes betraktelig framover.

– Dette lover bra framover vi hadde en kjempeavslutning på fjorårs sesongen med mange gode plasseringer i NM i Tromsø og de fortsetter den gode trenden. Og i tillegg så kommer det veldig mange bra gutter og jenter i KAK, sier Løvik i pressemeldingen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags