Kongepokal og fire gull

Karoline Løvik fikk Kongepokalen under NM i bryting i helga.

Karoline Løvik fikk Kongepokalen under NM i bryting i helga. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Karoline Løvik fra KAK fikk Kongepokalen under senior-NM i bryting i Tromsø i helga. Også tre andre damer fra Kristiansund tok gull i mesterskapet.

DEL

Karoline Leite og Karoline Løvik tok KAKs gullmedaljer, mens Silje Kippernes og Julie Grønvik tok gull for Braatt.

KAK fikk sølv med Pia Ellingvåg og Lucjan Kwit. Braatts sølvmedaljer kom ved Kristina Ness og Felix Baldauf.

11. kongepokal for KAK

Karoline Løviks kongepokal er den 11. for KAK.

På veien mot kongepokalen vant Karoline lett i sin første kamp mot Caroline Rugås fra Fauske. I sin neste kamp mot Hedda Haug Strand fra Tønsberg ble det teknisk fall.

Møtte europamester

I finalen møtte hun europamester Signe Store fra Tana, disse to har møttes flere ganger og er svært jevngode. Etter første periode stod det 1-0 til Store, men i andre periode kjørte Karoline på og hun vant perioden med 1-0. Og når utøverne har vunnet hver sin periode med like siffer så er det siste scorte poeng som går av med seieren.

Braatt ble beste klubb for damer og nest best totalt, etter Kolbotn. Det er lenge siden Braatt har kommet så høyt totalt på herresiden.

Felix Baldauf skulle endelig få prøve seg mot Martin Hamlet Nilsen i 98 kilo. Nilsen er ranket som nummer fem i verden i denne vekta, og er trolig Norges beste bryter for tiden. Felix gikk tøft ut, men Nilsen kontret og vant kampen 3-1.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags