KHK ledet med fem – tapte med sju.

Tapte: Fannar Runarsson og KHK tapte 27-34 hjemme for Sandnes søndag kveld.

Tapte: Fannar Runarsson og KHK tapte 27-34 hjemme for Sandnes søndag kveld.

Artikkelen er over 4 år gammel

Tung dag for håndballen.

DEL

KHK – Sandnes 27–34 (11–16):

Håndballgutta leverte sesongens første seier i bortemøtet med Haugaland forrige helg. Målet var å flyte på bølgen og ta en ny viktig topoenger hjemme mot Sandnes søndag. Slik gikk det ikke.

Det startet imidlertid veldig bra for kristiansunderne. Rødtrøyene tok kommandoen fra start. Forsvarsspillet var bunnsolid, og det ble scoring på de fleste sjansene.

Midtveis ut i førsteomgangen ledet KHK med fem mål på stillingen 9–4.

Så raknet det. Fullstendig. Det ble slurvet i angrep, og laget greide ikke å organisere seg ordentlig i forsvar når Sandnes kom på kontring. Laget fra Rogaland scoret sju mål på rappen uten at KHK scoret et eneste ett, og dermed gikk gjestene opp i 11-9-ledelse. Det stod 11–16 på lystavla etter halvspilt match.

Kristiansunderne maktet aldri å hente igjen forspranget den siste halvtimen, og Sandnes vant fortjent 34–27.

– Vi hadde forventninger om å vinne, og vi startet kampen veldig bra. Men vi visste at Sandnes er et godt lag med mange gode spillere. Det beviste de i dag, sier KHK-trener Jonatan Magnusson.

Han forklarer kollapsen i førsteomgang med at returløpene etter at det ble misset foran mål, var altfor dårlige.

– Det var det som snudde matchen. Det er surt at vi taper, men vi kan ikke gjøre annet enn å tenke framover og positivt mot neste kamp. Vi har to veldige viktige kamper foran oss. Vi gir ikke opp. Slike holdninger finnes ikke i KHK, sier Magnusson.

Tidligere i sesongen har kristiansunderne slitt med veldig mange personlige, tekniske feil. Magnusson synes det har blitt bedring på den fronten.

– I de siste to kampene har vi greid å luke bort de fleste feilene. Men vi har fortsatt mye å jobbe med, konstaterer han.

Tapte

KHK-jentene i 4. divisjon hadde sjansen til å ta skalpen på de suverene serielederne Flå søndag. KHK-ledet 16–15 til pause, men Flå kom sterkt tilbake og vant til slutt 28–22. KHK-herrene i 4. divisjon tapte 26–31 for Åndalsnes.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags