Stamnestrø klar for Rosenborg

Magnus Stamnestrø er klar for Roseborg. Arkivfoto: Trygve Strand Joakimsen

Magnus Stamnestrø er klar for Roseborg. Arkivfoto: Trygve Strand Joakimsen

Artikkelen er over 3 år gammel

Har skrevet kontrakt som knytter ham til trønderne i 1,5 år.

DEL

Magnus Stamnestrø, som spilte sin siste kamp for KBK borte mot Brann mandag, har skrevet under kontrakt med Rosenborg. Det har også Lædre Bjørdal, som hentes fra danske AGF gjort. Begge ble presentert på en pressekonferanse på Lerkendal tirsdag klokken 13.30.

Stamnestrø har skrevet under en kontrakt som knytter ham til Rosenborg i ett og et halvt år.

KBK bekrefter overgangen på sine hjemmesider:

- Kristiansund BK og Rosenborg er i dag blitt enige om overgang for Magnus Stamnestrø. Magnus, som kom på permanent overgang fra Molde FK i fjor, har vært en viktig bidragsyter for KBK, sier daglig leder Kjetil Thorsen til klubbens hjemmesider.

- Vi takker Magnus for den gode tiden i KBK, og ønsker ham hell å lykke i Rosenborg.

Holder tett

Thorsen vil foreløpig ikke ut med overgangssummen for Stamnestrø.

- Ingen kommentar, skriver KBKs daglige leder i en sms til Tidens Krav.

Heller ikke sportslig leder Kenneth Leren ønsker å kommentere hvor mye penger KBK får hemnværingen.

- Vi er blitt enige, både innad i klubben og med Rosenborg, om å holde det for oss selv. Det jeg kan si er et at vi er godt fornøyd, sier han.

- Magnus hadde bare et halvt år igjen av kontrakten. Vi hadde egentlig ikke noe valg. Samtidig ønsket vi ikke å ødelegge Magnus' mulighet til å få gå til Norges største og beste klubb, sier Leren.

- Upolert diamant

Stamnestrø er tenkt å brukes i en indreløperrolle i Rosenborgs 4-3-3-formasjon.

- Jeg har fulgt Magnus i alle klubbene jeg har vært i, og dette er første gangen vi hadde mulighet til å snappe ham opp. Ferdighetene han besitter passer veldig godt til 4-3-3. For meg er Magnus en litt upolert diamant som vi skal få slipt opp, og vist frem som en meget bra fotballspiller, sa RBK-trener Kåre Ingebrigtsen på pressekonferansen, ifølge adressa.no.

Stamnestrø sier i et videointervju på Rosenborg sine hjemmesider at han gleder seg veldig til å komme i gang.

- Dette kjennes veldig bra. Jeg gleder meg til å komme i gang og hilse på gutta igjen, sier Stamnestrø, som senest forrige uke var på et treningsopphold på Lerkendal.

- Jeg kan først og fremst bidra offensivt. Jeg har godt overblikk og en bra pasningsfot. Og så er jeg flink til å komme i avslutningsposisjon. Jeg håper å få vist fram høyrefoten, svarer Stemnestrø på spørsmål om hvilke kvaliteter han besitter.

Hemnværingen innrømmer at det alltid er Rosenborg som har vært laget hans.

- Det har det vært siden jeg var liten. Da jeg hørte om interessen fra Rosenborg, var jeg selvsagt veldig positiv. Jeg synes det er artig at de gir lokale spillere sjansen, sier Stamnestrø.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags