Med fokus på spillerutvikling

  KBK jobber hardt for å få fram egne talenter. Blant annet er det nå slik at også de beste 15- og 16-åringene i Kristiansund får trene sammen på tvers av egne klubber.

  Artikkelen er over 5 år gammel

  KBK jobber hardt for å få fram egne talenter.

  DEL

  DEN 12. MANNI vinter ble det tatt grep for å styrke Neasakademiet. Blant annet er det nå slik at også de beste 15- og 16-åringene i Kristiansund får trene sammen på tvers av egne klubber.

  Leo Totev har det sportslig ansvaret for nysatsingen. Han får masse skryt for jobben han gjør med framtidas KBK-spillere. Også Ole Gunnar Solskjær har vært aktiv med på øktene. Hans egen sønn Noah er med og trener, og Solskjær bidrar på feltet så ofte han kan.

  I Den 12. Mann er det denne uka fokus på spillerutvikling. Vi har vært på morratrening med de lovendefotballgutta. Alle skryter av opplegget på Neasakademiet.

  Også KBK-trener Christian Michelsen snakker om hvor viktig det er med egenutvikling av spillere. Han har gjennom sin trenerutdanning blant annet forsøkt å finne ut hvorfor Kristiansund på 80- og 90-tallet fikk fram mange spillere på ulike landslag.

  Send inn tekst og bilder «

  DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

  Artikkeltags