Rødsand tilbake i KBK - og Hoseth trener med klubben

 Andreas Rødsand har trent med Jonas Rønningen og KBK de siste dagene. Nå er det klart at han blir med KBK i høstsesongen.

Andreas Rødsand har trent med Jonas Rønningen og KBK de siste dagene. Nå er det klart at han blir med KBK i høstsesongen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Andreas Rødsand skal spille for Kristiansund Ballklubb i høst. Det bekrefter sportslig leder Kenneth A. Leren.

DEL

Rødsand har i vår vært leid ut til til Nest-Sotra som spiller i 2. divisjon. Laget fra øya Sotra utenfor Bergen, ligger på andreplass i sin avdeling, bak Bryne.

Rødsand har i sommer trent med KBK.

- Andreas Rødsand har kontrakt med KBK ut året, og han blir med Kristiansund i høstsesongen, sier Leren.

God i Nest-Sotra

Rødsand har vært en del av KBK i mange år. I september 2015 røk han akillessenen.

- Han ble leid ut til Nest-Sotra for å få kamptrening. Der har han prestert godt, og han har også vært god på trening i KBK, sier Leren.

Han mener det nå er riktig å gi Rødsand sjansen til å spille i eliteserien.

Søndag klokka 13.00 spiller Kristiansund treningskamp hjemme mot Molde. Ifølge Leren er det grunn til å tro at Rødsand vil få spilletid allerede i den kampen.

Hoseth på trening

Sommerferien er nå over, og Kristiansund er fredag i Surnadal. Der er også Magne Hoseth (36), som tidligere i år har spilt for Notodden. Den kontrakten er nå avsluttet.

- Han spurte om å få være med og trene sammen med KBK, og det sa vi ja til. I utgangspunktet er han ikke aktuell for oss, men som kjent, skal man aldri utelukke noe. Han er en god spiller, har lokal tilknytning og har også vært god på trening i KBK, sier Leren.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags