KBK har gitt Max (15) proffkontrakt

Kenneth A. Leren, Max Normann Williamsen og Leo Totev.

Kenneth A. Leren, Max Normann Williamsen og Leo Totev. Foto:

Fotballtalentet har fått sin første proffkontrakt med KBK.

DEL

Kristiansund Ballklubb melder i en pressemelding onsdag kveld at 15 år gamle Max Normann Williamsen har signert proffkontrakt med klubben. Ifølge meldingen har ungutten gått gradene i 10 år i samarbeidsklubben Clausenengen FK.

- Dette er er sterkt signal fra klubben om at unge spillere fra Nordmøre med eksepsjonelle ferdigheter og et intenst ønske om å lykkes vil bli satset på. Jeg ønsker å gratulere Max og moderklubben CFK - representert av John Marius Dybvik her i dag. Max er et produkt som viser at det gjøres godt og målrettet arbeid i breddeklubbene, sier utviklingsleder i KBK, Leo Totev, i meldingen.

Sportslig leder i KBK, Kenneth A. Leren er fornøyd med at de sikret seg ungutten på proffkontrakt, og påpeker at Williamsen har vært gjennom NEAS-akademiet.

- Max er bare 15 år, men har allerede gjort seg bemerket gjennom spill i CFK, KBK og på samling med landslaget. Klubben ønsker å legge til rette for at talenter utenom det vanlige skal kunne nå sitt potensial som fotballspillere. Max er den første spilleren som har vært del av NEAS-akademiet fra 12-årsalderen mens han fortsatt var en del av moderklubben, meldt overgang til KBK som guttespiller og deretter og fått profesjonell kontrakt med klubben. Vi håper at flere unge spillere blir inspirert av dette, sier Leren.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags