KBK var nær ved å hente Kalludra

Mandag kveld tydet alt på at Liridon Kalludra igjen ville bli å se i KBK-drakt. I 12. time ombestemte svensken, som nå spiller for Sarpsborg 08, seg og sa nei. Foto: Trygve Strand Joakimsen

Mandag kveld tydet alt på at Liridon Kalludra igjen ville bli å se i KBK-drakt. I 12. time ombestemte svensken, som nå spiller for Sarpsborg 08, seg og sa nei. Foto: Trygve Strand Joakimsen

Artikkelen er over 5 år gammel

Svensken sa nei i 12. time.

DEL

Tirsdag ettermiddag opplyste sportslig leder Kenneth A. Leren i KBK at klubben har fått nei fra en offensiv midtbanespiller de hadde godt håp om å signere.

Leren ville ikke nevne navn, men Tidens Krav vet at det var den tidligere KBK-publikumsyndlingen Liridon Kalludra klubben ville hente tilbake til Kristiansund.

Mandag kveld så avtalen ut til å være i boks. Alt tydet på at svensken, som gikk til Sarpsborg 08 etter 2014-sesongen, igjen ville bli å se i KBK-drakt.

Klubben så for seg å presentere både Øyvind Hoås, som ble klar tirsdag, og Kalludra på en pressekonferanse onsdag. Men i 12. time ombestemte Kalludra seg og sa nei til en overgang. Hva årsaken til den plutselige helomvendingen var, vet Tidens Krav ikke. 

Kalludra har tirsdag kveld ikke villet svare på våre henvendelser.

Daglig leder Kjetil Thorsen og Kenneth Leren har kun svart «ingen kommentar» på direkte spørsmål om det var Kalludra KBK ville hente.

Heller ikke Sarpsborg 08-trener Geir Bakke eller klubbens sportsdirektør, Thomas Berntsen, ville kommentere saken overfor Tidens Krav.

- Veldig synd

Leder Jarl Ivar Eriksen i supporterklubben Uglan fikk nesten sjokk da Tidens Krav tirsdag kveld kunne fortelle ham at Kalludra var nær ved å gjøre KBK-comeback.

- Det ville vært fantastisk å få ham hit igjen. Jeg har ikke fulgt med så mye på hvordan han har gjort det i Sarpsborg, men han er jo en av de beste spillerne KBK har hatt gjennom tidene. Det ville vært fantastisk å ha ham på laget når vi skal pushe mot opprykk. Det er mange som mener det er Kalludra klubben har manglet denne sesongen.

- Jeg synes det er veldig synd at det ikke ble noe av avtalen. Kalludra ville helt klart vært et kjempeløft for klubben, sier Eriksen.

Sportslig leder Kenneth A. Leren kunne tirsdag ettermiddag fortelle at det jobbes med andre alternativer med offensiv slagkraft.

– Vi har to konkrete spillere vi er i dialog med, men det er neppe grunn til å tro at de blir klar til helga, sa Leren.

Les også: Inn med Hoås - ut med White

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken