KBK-helten Pellegrinos største fan er moren: – Det var litt flaut ...

«Pelle» har gjort det særdeles bra etter at han kom til KBK. Det setter ikke bare kristiansunderne pris på, men også hans mor.

«Pelle» har gjort det særdeles bra etter at han kom til KBK. Det setter ikke bare kristiansunderne pris på, men også hans mor. Foto:

Mor Pellegrino tar helt av.

DEL

– Det er vanskelig å beskrive «mutter'n». Hun er den største legenden i mine øyne, sier KBK-spissen Amahl Pellegrino til VG og ler.

«Det er nok ingen som jubler mer enn Amahl Pellegrinos egen mor når 29-åringen scorer mål i Eliteserien, men i ungdomstiden var ikke drammensgutten like fornøyd med morens engasjement», skriver VG videre i saken hvor man også kan se video av moren Sarah som hopper av glede hjemme i stua.

Sist søndag scoret spissen som ble hentet til KBK fra Strømsgodset i sommer tre mål. I praksis senket han Viking på egen hånd. På Tidens Kravs spillerbørs fikk han en åtter – og var følgelig banens beste.

– Jeg har aldri før scoret hat trick i Eliteserien. Det var moro, sa Amahl Pellegrino til TK etter kampen.

Det er ikke bare fansen i Kristiansund som har latt seg begeistre av den høyreiste 29-åringen. Hans største fan er moren Sarah.

– Det er fullstendig kaos når det er fotball på TV hjemme og hun kjenner noen som spiller. Jeg setter så pris på den dama, sier han lattermildt til VG.

Ifølge avisen har Pellegrino delt flere videoer av sin hoppende glade mor på sin Instagram-profil, men i tenårene var Pellegrino av en litt annen oppfatning om morens engasjement. Til VG sier Pellegrino at han ofte måtte lyve til moren og si at det var bortekamper:

– I juniorfotballen var det ikke så mange supportere på tribunen. Da var mamma den eneste jeg hørte. Det var litt flaut ...

Lørdag kveld klokken 18.30 reiser den målfarlige spissen og resten av KBK-gutta til Molde. Blir det nok et Pellegrino-mål? Kanskje et hat trick? Vi får se.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags