KBK styrker stallen

Nye
						: Det har vært mye papirarbeid i KBK den siste uken, og i går var endelig fem nye og signerte spillere på plass på trening. Fra venstre: Elias Valderhaug, Jacob Meidell, Lars Ove Løseth, trener Geir Midtsian, John Erik Klinge og Jon André Røyrane.

Nye : Det har vært mye papirarbeid i KBK den siste uken, og i går var endelig fem nye og signerte spillere på plass på trening. Fra venstre: Elias Valderhaug, Jacob Meidell, Lars Ove Løseth, trener Geir Midtsian, John Erik Klinge og Jon André Røyrane. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

I går kveld var det mange nye ansikter å se på KBK-trening. Jacob Meidell og Elias Valderhaug er leid fra Molde, Jon André Røyrane kommer med eliteserieerfaring fra Lyn og John Erik Klinge er tilbake.

DEL

Med de to nye spillerne fra Molde, veteranen Klinge og Røyrane fra Lyn sitt konkursbo, har KBK tatt grep for å styrke laget i kampen om opprykk.

Styrket

KBKs hovedtrener Geir Midtsian mener dette har styrket laget betraktelig.

- Valderhaug er en sterk keeper, og det blir nok hard kamp om plassen mellom stengene. Valderhaug har vært andre- og tredjekeeper på Moldes elitelag, og vil konkurrere med Roger Berntzen om keeperplassen vår. Løseth er et talent som vi ser mer på sikt med, mens Jacob Meidell er en god allround defensiv spiller, sier Midtsian.

Jon André Røyrane (26) ble hentet fra Norheimsund til Sandefjord i 2007. Han spilte i toppdivisjonen både i 2007 og 2008. I 2009 spilte han i Adecco for Løvham. Denne sesongen var han på plass i Lyn, og spilte alle cup- og seriekamper inntil Oslo-klubben gikk konkurs.

Fornøyd daglig leder

Daglig leder Kjetil Thorsen i KBK, er meget godt fornøyd med hva klubben nå har fått til.

– Vi har arbeidet med sponsorene våre i hele sommer, og har greid dette innenfor de midlene sponsorene har bidratt med. Dette viser at det fortsatt finnes vilje og tillit til å satse på at Kristiansund skal få et lag til nest øverste nivå. Nå har i hvert fall sponsorene gjort sitt, og det er opp til oss å gjøre resten, sier Thorsen.

Han framhever at laget nå er styrket med flere spillere på de sentrale plassene.

– Vi har slitt med for liten stall, og vært sårbare ved karantene og skader. Nå har vi backup på de fleste plasser på laget, sier Thorsen.

Han understreker også at de spillerne som har ført laget dit det er i dag, har gjort en kjempegod jobb. At spillerne nå får konkurranse om plassene, mener Thorsen vil skjerpe innsatsen ytterligere.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags