KBK-samarbeid med Molde

KBK-ledere: Geir Haanshuus (til venstre) og Kjetil Thorsen håper det lar seg gjøre å formalisere et samarbeid med Molde FK i løpet av våren.

KBK-ledere: Geir Haanshuus (til venstre) og Kjetil Thorsen håper det lar seg gjøre å formalisere et samarbeid med Molde FK i løpet av våren.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

KBK og Molde FK vil vise at det går an for nordmøringer og romsdalinger og snakke samme språk.

DEL

KBK-leder Geir Haanshuus sier det ikke er skrevet avtale ennå, men han håper det snart lar seg gjøre å knytte tettere bånd med storebror MFK.

– Vi har mye å hente på dette. Både i forhold til kompetanseheving når det gjelder spiller- og trenerutvikling, og i forhold til å styrke spillerstallen.

NoRo

Han er også spent på et nytt samarbeid mellom aktører i næringslivet.

Surnadalingen Lars Løseth og andre har i snart ett år jobbet med det som har arbeidstittelen NoRo. Ideen er at bedrifter og investorer går sammen i et nytt felles aksjeselskap.

– Dette er et næringslivssamarbeid, men de skal ha fotball som arena, sier Geir Haanshuus.

Molde, KBK og Surnadal skal nyte godt at det nye samarbeidet.

Styrker KBK

– Jeg har skjønt det slik at dette er litt todelt. For det første vil de nevnte klubbene få rene sponsorpenger. I tillegg vil det bli samlet inn penger slik at Molde kan kjøpe spillere.

Geir Haanshuus vet foreløpig ikke så mange detaljer om det som er på gang. Men han er helt sikker på at det vil styrke KBK hvis det blir realisert.

Molde FK er opptatt av å samarbeide godt med klubber i eget nærområde. De ser på Nordmøre og Romsdal som sin viktigste arena for å rekruttere nye spillere.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags