Nye golfentusiaster gleder seg allerede til neste runde

Jonathan B. Thiis (14 år), Stig Atle Olsen (36 år) og Guri Reitan (19 år) koste seg på golfbanen sammen med Andreas Lossius, Anna Rita Hole og Kari Lise Kongshaug.

Jonathan B. Thiis (14 år), Stig Atle Olsen (36 år) og Guri Reitan (19 år) koste seg på golfbanen sammen med Andreas Lossius, Anna Rita Hole og Kari Lise Kongshaug.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Det kom ikke så mange da Kristiansund og Omegn Golfklubb inviterte til utprøvingsdag i golf for utviklingshemmede. Til gjengjeld var entusiasmen stor både blant gjestene og de lokale golfspillerne som stilte opp som trenere.

- Dessverre kræsjet arrangementet vårt med andre aktiviteter som denne gruppa har. Været var heller ikke på vår side, men vi har allerede avtalt en ny dag, for de som kom vil gjerne spille mer golf, sier Kjetil Løbersli, fra golfklubben.

Klubbens mål med dagen var å legge til rette for ei ny målgruppe.

Løbersli sier at golf er en sport for alle, ansett alder og forutsetninger.

- Jeg var ikke med på hele seansen, men det jeg så, og det jeg har hørt, forteller meg at dette var noe som ble satt stor pris på. Helt fantastisk å se humøret og iveren. Det var noen morsomme timer på banen, har jeg forstått.  Ingen av dem hadde tatt i ei golfkølle før, men de tok det fort, og her var det flere talenter. Når de i tillegg ivrer for å få komme på besøk flere ganger, må det bety at det var en suksess.

Han legger til at med et nytt klubbhus i anmarsj vil det bli enda større muligheter for utviklingshemmede.

- Vi planlegger en minigolfbane utenfor klubbhuset. Den tenker vi er midt i blinken for denne målgruppe, og for barn. Vi får også en simulator, og det håper vi kan trekke ungdommer.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags