Hele finalespillet i futsal-KM sendes direkte på tk.no

Vilde Aarøy, Marceline Holstad, Mia Bentzen, Elin Golmen, Thea Eline Haugan og Sissel Drosg spilte for Frei/Dahle/Nordlandet i Dahle Cup tidligere i år. I helga handler det om KM i futsal.

Vilde Aarøy, Marceline Holstad, Mia Bentzen, Elin Golmen, Thea Eline Haugan og Sissel Drosg spilte for Frei/Dahle/Nordlandet i Dahle Cup tidligere i år. I helga handler det om KM i futsal.

I helga skal det kåres kretsmestere i innendørsfotball.

DEL

Nordmøre og Romsdal Fotballkrets er arrangør når lærkula ruller under tak i klassene jenter 13 år, gutter 13 år, jenter 14 år, gutter 14 år, jenter 16 år og gutter 16 år.

De innledende kampene spilles i ulike haller lørdag, mens selve sluttspillet avvikles i Molde Arena søndag.

Tidens Krav er på plass og streamer hele finalespillet. Sendingen starter allerede 08.30 søndag da semifinalene i jenter 13 år sparkes i gang. Deretter går det slag i slag med semifinaler i de ulike klassene. Den første bronsefinalen spilles klokka 12.40. Også da er jenter 13 år først ute. Siste finale går i gutter 16 år og har start klokka 16.45.

HER SER DU KM I FUTSAL (krever abonnement)

Se oppsettet for hele finalespillet her.

I flere haller

Men det starter altså med innledende spill lørdag.

Jenter 13 år spiller i Isfjordshallen. Det er totalt sju lag med. Frei og to lag fra KFK forsvarer Nordmøres ære. Det er verdt å merke seg at det i KM ikke er lov å stille med samarbeidslag. Det betyr at det er KFK som stiller lag og ikke Kristiansund Fotball (samarbeid mellom KFK og CFK).

Gutter 13 år spiller i Nessethallen. Det er 13 lag påmeldt. Fra Nordmøre stiller Dahle, Frei, Nordlandet, CFK, Valsøyfjord og KFK.

Jenter 14 år spiller både i Frænahallen og Isfjordshallen. Det er sju lag i to avdelinger. Nordmørslagene er CFK, Frei og Kårvåg/Havørn.

Gutter 14 år spiller i Freihallen. 13 lag er med. Batnfjord, AK, CFK, Frei, Dahle og KFK er lagene fra Nordmøre.

Jenter 16 år spiller i Frænahallen. CFK, Sunndal 1, Sunndal 2 og Dahle er blant de ni lagene.

Gutter 16 år spiller i Dahlehallen. Av de 13 lagene er Dahle, KFk, AK, Dahle 2 og Frei fra Nordmøre.

Hele oppsettet for de innledende kampene finner du her.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags