Kanonskudd fra 25 meter sikret seieren i siste minutt

Det knives om plassene bak KBK 2 i fjerdedivisjon.

DEL

Før lørdagens kamp mot Midsund hadde Surnadal fem strake seire i fjerdedivisjon, to av dem borte. Begge endte med 1-2-seier til Surnadal, begge med matchvinnerscoring i sluttminuttene. Det var med andre ord ikke sjokkerende da Surnadal nok en gang stakk av med seieren, nok en gang med 1–2 på resultattavlen - og nok en gang som følge av at seiersmål helt på tampen.

Dagens lagleder, Øystein Hjelle Bondhus, fortalte Tidens Krav at det - egentlig - burde blitt en komfortabel borteseier.

Satte ikke sjansene

– Vi har hatt god flyt i høst. Dette var en veldig god bortekamp av oss. Vi skapte mange store sjanser, seks før pause. Det resulterte kun i ett mål, men vi gikk til pause med god kontroll, sa Bondhus til Tidens Krav.

Målet scoret Erik Kvendset Andersen i det 41. minutt.

– Målet kom etter at Bjørnar Dalsegg Sæter ble spilt gjennom, han løp fra midtstopperne til Midsund, før han spilte ballen på tvers, der kunne Kvendset Andersen bare bredside ballen i mål. Herlig, beskrev Bondhus.

Etter pausen fortsatte Surnadal presset, men istedenfor å sette sjansene, inviterte de Midsund inn i kampen igjen.

Nervøst

– Vi er helt avhengig av å sette sjansene våre. Vi gjør det unødvendig vanskelig for oss. Det ble litt nervøst mot slutten, man hadde en følelse av at de kunne score – og det gjorde de. I det 80. minutt utlignet de til 1-1, fortalte Bondhus.

Men Surnadal har – som nevnt – hatt for vane å dra noe spesielt ut av hatten i sluttminuttene.

– Vi holdt trykket oppe. Det var mange dueller inne i deres felt. Til slutt trillet ballen ut til Andreas Dalsegg Sæter på 25 meter. Han la den til rette og klinket til. Ballen bare steg og steg. Den føk i mål rett under tverrligger. En deilig scoring. Et kanonskudd, slik han nærmest har hatt for vane å gjøre, skrøt Bondhus, som var lagleder i hovedtrener Webjørn Holtens fravær.

Seieren ga Surnadal 39 poeng og andreplass på tabellen med to kamper igjen å spille. Øverst på tabellen ligger KBK 2 med 43 poeng.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags