Sunndal røk på sitt sjette strake tap: – Vi trenger en lucky break

DEL

– I dag må jeg gi honnør til gutta, det var et godt forsøk, sier Sunndal-trener Torgeir Ruud Ramsli. Sunndal tok den lange turen til Nadderud stadion i Bærum, hvor motstander var Stabæk 2.

Sunndal har hatt en tøff start på tilværelsen i 3. divisjon. Laget står med seks tap etter like mange spilte kamper. Lørdagskampen mot Stabæk 2 endte med 2-1-tap, men på tross av det, mener Ramsli at dette var en av lagets bedre prestasjoner.

Skapte sjanser

Selv om det sto 0–0 til pause, skapte Sunndal flere sjanser i 1. omgang.

– Det er artig å se. Vi viser at vi kan skape gode sjanser også på dette nivået. Vi trenger en lucky break, om vi hadde scoret det første målet i dag, tror jeg vi hadde dratt herfra med poeng, fortsetter Ramsli.

Etter pause fikk Stabæk 2 igjen for å være bedre trent. Hjemmelaget fikk straffe, den reddet Sunndal-keeperen, men Stabæk 2 scoret på returen. De økte deretter ledelsen i det 73. spilleminuttet. Sunndal fikk seg et trøstemål mot slutten av kampen, men Ramsli innrømmer at kvalitetsforskjellen viste seg i 2. omgang.

– Vi blir rett og slett slitne utover i 2. omgang. Nå skal vi trene hardere, komme oss i bedre form og prøve å ta nivået bedre, sier Ramsli.

Selv om det endte med tap, var det grei stemning i garderoben etter kampen.

– Vi må se framover. I dag skaper vi en del målsjanser, så vil det seg ikke helt foran kassa. Det vil komme. Nå blir det overnatting i Oslo. Etterpå blir det fellesmiddag, før gutta får anledning til å kose seg litt. Det er god stemning i spillergruppa, så nå er det opp med humøret igjen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags