Avis: – Barcelona på Hegerberg-jakt

Ada Hegerberg skal spille ny Champions League-finale for Lyon på lørdag. Nå er motstander Barcelona interessert i å hente spissen, ifølge en spansk avis.

Ada Hegerberg skal spille ny Champions League-finale for Lyon på lørdag. Nå er motstander Barcelona interessert i å hente spissen, ifølge en spansk avis. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Lyons motstander i Champions League-finalen i fotball skal være interessert i å hente sunndalingen Ada Hegerberg. Barcelona har tatt kontakt med Lyon, ifølge avisen Sport.

DEL

Barcelona satser stort. Alt tyder på at Wolfsburgs Caroline Graham Hansen kommer til sommeren. En offentliggjøring av den overgangen er ventet søndag.

Det er den spanske avisen Sport som onsdag har en større artikkel om Hegerberg. Der kommer det fram at Barcelona skal ha tatt et uformelt initiativ overfor Lyon for å forhøre seg om muligheten for å hente Hegerberg. Avisen melder at «det vil være en komplisert oppgave» å få til en avtale med Hegerberg.

Lyon skal lørdag forsvare tittelen i Champions League. Klubben kan sikre sin fjerde strake seier i mesterligaen. Finalen spilles i Budapest.

Hegerberg skrev i fjor under på en forlenget kontrakt. Den binder henne til Lyon fram til sommeren 2021.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags