Ada og Andrine har fått ny sjef

FOTBALLSØSTRE: Andrine (til venstre) og Ada Stolsmo Hegerberg spiller på landslaget.

FOTBALLSØSTRE: Andrine (til venstre) og Ada Stolsmo Hegerberg spiller på landslaget. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Svenske Martin Sjögren er ansatt som ny hovedtrener for kvinnelandslaget.

DEL

Han erstatter Roger Finjord.

Ansettelsen kommer som en overraskelse da det på forhånd var spådd at enten Monica Knudsen, Nils Lexerød eller Knut Tørum var skulle ta over for Roger Finjord.

- Det kjennes utrolig bra å ha fått denne muligheten til å ta over et spennende landslag. Jeg ser stort potensial i dette laget. Akkurat nå vil jeg egentlig bare sette i gang med arbeidet, sa han.

Sjögren kommer fra jobben som trener for Linköpings kvinnelag som tok gull denne sesongen. Han hadde opprinnelig ett år igjen av kontrakten med det svenske laget, men fikk lov til å avslutte tidligere for å bli norsk landslagstrener. 

Fotballpresident Terje Svendsen sa på pressekonferansen at forbundet har vært gjennom en god og grundig prosess før de kom fram til Sjögren.

- Den endelige avgjørelsen ble tatt i går. Nå kommer det først et EM som går av stabelen til sommeren. Han har et ungt lag han skal jobbe videre med, fortalte han.

- Jeg skal sette meg dypere inn i laget den nærmeste tiden. Ser man på aldersstrukturen er det en interessant ung generasjon der noen allerede er store stjerner i Europa. Samtidig er det flere unge på vei opp. Jeg tror Norge har fremtiden foran seg, sa han på spørsmål fra NTB.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags