De Gea og Martial i United-troppen


Ole Gunnar Solskjær kunne ta med seg både  Martial og de Gea til oppgjøret mot Liverpool. Her før treningskampen i fotball mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion i sommer.

Ole Gunnar Solskjær kunne ta med seg både Martial og de Gea til oppgjøret mot Liverpool. Her før treningskampen i fotball mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion i sommer. Foto:

Av
DEL

Angriperen Anthony Martial og målvakten David de Gea er begge med i Manchester United-tropp til søndagens storkamp mot serieleder Liverpool på Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær antydet tidligere i uken at de Gea ikke ville rekke kampen mot Liverpool. De Gea pådro seg en lyskeskade i EM-kvalifiseringskampen mot Sverige tirsdag.

Martial har vært ute i åtte uker etter en lårskade han pådro seg mot Crystal Palace. Forsvarsspilleren Aaron Wan-Bissaka er også tilbake etter å ha stått over de tre siste kampene. Dermed ser skadelisten til Solskjær noe lysere ut.

Liverpool-manager Jürgen Klopp på sin side skjønner at Solskjær spiller et spill med tanke på skadeusikkerheten.

– Jeg forventer at de stiller med sitt beste lag, sa Klopp på pressekonferansen etter lagets siste trening fredag.

Klopp og Liverpool har ridd på en solid medgangsbølge og vunnet samtlige åtte seriekamper med 20-6 i målforskjell. De vil trolig få tilbake Alisson mellom stengene. Laget sies å måtte trenge Mohamed Salah og Joel Matip på laget for å matche ett revansjelystent United-lag.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags