Sint supporter anmeldte fotballdommer til politiet etter straffeepisoder

Schalkes Daniel Caligiuri (til venstre) og Bayern Münchens David Alaba i duell under lørdagens kamp - en kamp som havnet på politiets kontorpult: En Schalke-supporter mente dommerne gjorde seg skyldig i bedrageri ved at laget hans ikke fikk straffe, og valgte å anmelde dem.

Schalkes Daniel Caligiuri (til venstre) og Bayern Münchens David Alaba i duell under lørdagens kamp - en kamp som havnet på politiets kontorpult: En Schalke-supporter mente dommerne gjorde seg skyldig i bedrageri ved at laget hans ikke fikk straffe, og valgte å anmelde dem. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En hoveddommer og en videoassistent er anmeldt til politiet av en Schalke-supporter for ikke å ha blåst straffe ved to anledninger mot Bayern München lørdag.

DEL

Oppgjøret i tysk Bundesliga fotball endte 3-0 til de regjerende mesterne i Bayern, men en Schalke-supporter mente åpenbart at klubben hans ble snytt av hoveddommeren og hans medhjelpere i VAR-rommet.

Tirsdag bekreftet det lokale politiet i Gelsenkirchen at de har mottatt en anmeldelse fra en ikke navngitt person som mener dommerne gjorde seg skyldig i bedrageri ved at Schalke ikke fikk straffe ved to konkrete anledninger.

En talsmann for påtalemyndigheten i Essen sier til det tyske nyhetsbyrået DPA at den uvanlige anmeldelsen vil bli håndtert på lik linje med andre anmeldelser.

Samtidig fremgår det av Gelsenkirchen-politiets Twitter-konto at det hele sees på med en viss grad av humor.

– Dere kan alltid kontakte oss. Vi vil også gjøre lommetørklær tilgjengelige dersom de siste tårene ikke er felt, skrev politiet til svar på et spørsmål om det var åpning for å anmelde lignende forhold tilknyttet andre fotballkamper.

Også klubbledelsen i Schalke markerte anmeldelsen med en humoristisk Twitter-melding.

– Vi har foretatt en intern rundspørring. Det var ingen av oss. Helt ærlig! Skrev klubben med henvisning til hvem som kan stå bak anmeldelsen.

Klubben la samtidig til at den kommende etterforskningen av de aktuelle dommerne «uansett vil interessere oss».

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags