Solskjærs taktikk-lapp ble lest av Barcelona-spiller

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er ute av Champions League.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er ute av Champions League. Foto:

DEL

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United røk ut for Barcelona i kvartfinalen i Champions League tirsdag kveld. Det hadde neppe innvirkning på utfallet, men spanske og britiske medier har i etterkant plukket opp en kuriøs hendelse under kampen.

Da Manchester United kjempet for å komme inn i kampen igjen, leverte manager Ole Gunnar Solskjær en lapp til spissen Marcus Rashford. Dette gjøres iblant når det er for mye støy eller for lite tid til å gi alle beskjeder til spillerne. Spilleren som mottar lappen bør lese innholdet, og deretter kvitte seg med lappen på en «trygg» måte – en populær metode er å stappe lappen ned i strømpa.

Marcus Rashford beholdt derimot lappen i knyttneven i flere minutter, ifølge Fædrelandsvennen, som først omtalte hendelsen i norske medier. Rashford mistet til slutt lappen like ved Barcelonas 16-meter, hvor Barca-keeper Marc-Andre ter Stegen etter hvert plukket den opp og leste innholdet.

Videobilder viser at Solskjærs lapp viste navnene på de 11 United-spillerne på banen, i en 4-4-2-formasjon. Det betød en formasjonsendring fra 4-3-1-2 som Solskjær ville formidle til Rashford. Videobildene viser at ter Stegen kastet lappen fra seg der han fant den.

Barcelona vant til slutt 4-0 sammenlagt og møter Liverpool i semifinalen. I den andre semifinalen møtes Ajax og Tottenham.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags