... og så ble det plutselig greit å latterliggjøre Solskjær

DEL

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United får – ikke helt uventet – så ørene flagrer etter det pinlige tapet (4–0) for Everton søndag.

Flere eksperter moret seg på Solskjærs vegne etter tapet. Et tap kristiansunderen selv beklaget slik overfor Sky sports: – Alt gikk galt fra første fløytesignal. Jeg ønsker å si unnskyld til fansen. De er de eneste med klubblogoen i dag som kan holde hodet høyt. Vi kan ikke det.

– Hent Mourinho tilbake, lød det – nok humoristisk – fra tidligere landslagsspiss Gary Lineker på Twitter.

BBC-journalist James Horncastle mente – ifølge VG – at Solskjær må finne opp hjulet på nytt, med referanse til United-fansens sang om at «Ole’s at the wheel, tell me how good does it feel ...»og fotballreporter Dan King spøkte om at Uniteds dårlige spill kan påvirke gullkampen mellom Liverpool og Manchester City. Den kan potensielt avgjøres på målforskjell, og Manchester United har nettopp byrival City i neste kamp ...

Journalist Patrick Barclay sa følgende på Twitter: – Man burde aldri gi en midlertidig manager jobben permanent før man absolutt er nødt, og fulgte opp med å kalle det at Solskjær ble gitt jobben permanent for en «dyr blemme».

– Det minner meg om Det engelske fotballforbundet og Fabio Capello. Det kostet FA en formue. Og Woodward har gjort en ny dyr blemme, skrev Barclay.

Gary Neville imidlertid, har imidlertid full tillit til sin tidligere lagkompis Ole Gunnar Solskjær. Han mener spillerne må gå i seg selv.

– United-spillerne ... Det er flaut å se på noen av dem i dag. Jeg er fullstendig rasende. Jeg har full tro på Ole og hva han må gjøre, og klubben kommer åpenbart til å støtte ham. Men det er et stort problem her, sa han ifølge BBC.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags