Tidligere Molde-spiss går til klubb i 2. divisjon

Den tidligere Moldespilleren Pape Pate Diouf er klar for Arendal. Her ser vi ham under en eliteseriekamp mellom Molde og Start på Aker Stadion. Den kampen endte forøvrig 5-1 til de blå.

Den tidligere Moldespilleren Pape Pate Diouf er klar for Arendal. Her ser vi ham under en eliteseriekamp mellom Molde og Start på Aker Stadion. Den kampen endte forøvrig 5-1 til de blå. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Klarer Pape Paté Diouf å skyte Sørlandsklubben Arendal opp og tilbake til 1. divisjon?

DEL

I går ble det klart at den senegalesiske fotballspilleren Papa Pate Diouf er klar for Arendal Fotball som ligger i 2. divisjon, avdeling 2.

Diouf kom til Molde i 2006 og var i klubben til 2011. Spissen scoret 39 mål på 112 kamper for de blå, før han ble solgt til FC København. Oppholdet hos danskene ble imidlertid ingen videre suksess. Det ble kun 19 kamper og fire mål på den vanligvis så målfarlige og kjappe spissen. Året etter overgangen ble han utlånt til Molde og dernest til Esjberg. I fjor spilte 32-åringen 14 kamper for Odd i Eliteserien, noe som resulterte med ett mål.

Onsdag ble det offentliggjort at «Pap», som han kalles, er klar for Arendal Fotball, etter at Aalesund takket nei til hans signatur i vinter.

– Jeg kjenner Thompson Ekpe fra tiden i Molde, og det er også flere andre spillere som jeg kjenner litt til fra før. Så jeg tror det skal bli fint å bli en del av denne spillergruppen, sier Diouf til klubbens hjemmeside.

Den svenske treneren Mattias Andersson er fornøyd med signering og det han har sett av Diouf på treningsfeltet:

– «Pap» trenger selvfølgelig litt tid for å tilpasse seg, men han blir en viktig spiller for oss. Samtidig er det veldig gledelig å se at det er så mange spillere som melder seg på nå og viser at de virkelig vil kjempe om en plass på laget. Derfor er jeg optimist før seriestarten borte mot Nardo på lørdag, sier Andersson.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags